Tarieven coaching

Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven die gelden binnen praktijk SySo.

Binnen alle coaching vormen bij praktijk SySo geldt dat er voor u als cliënt geen kosten aan de sessies verbonden zijn. Indien deze plaatsvinden binnen de praktijk. U een basisverzekering heeft bij een van de Nederlandse zorgverzekeraars. De sessies vallen onder de huisartsenzorg waardoor dit mogelijk word gemaakt. Een sessie duurt 45 min. Met de mogelijkheid tot een nazit van 15 min. Indien gewenst word deze ingekort of verlengd.

Onderstaande tarieven gelden alleen wanneer coaching buiten de praktijk plaatsvind, in groepen word aangeboden en voor mensen die niet verzekert zijn:

Coaching
€ 35.00 per 60 min

Begeleiding HSP
€ 35.00 per 45 min

Een intake gesprek is een gesprek waarin wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens het intake gesprek wordt de hulpvraag en de verwachtingen besproken. U dient er voor zorg te dragen dat u bij de intake een geldig ID bewijs en zorgpas van u of uw kind bij heeft.

Wanneer u als bedrijf gebruik wilt maken van het aanbod van praktijk SySo, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Voor vragen, informatie of aanmelding verwijs ik u graag naar de contactpagina